Nieuws Nieuws
In deze rubriek wordt het actuele nieuws vermeld. Je hoeft alleen maar op één van onderstaande links te klikken voor uitgebreide informatie.

Ontmoeten, vragen en ontdekken - dat doe je op Alpha!
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Je ontdekt altijd iets nieuws. Lees hier meer over deze inspirerende cursus.
Binnenkort start er weer een Alpha-serie in Doetinchem. Ga naar de website voor meer informatie.

Opbrengst speciale actie's december 2019 
Onze gemeente organiseert al meerdere jaren een Zwarte Pieten-actie in december. De opbrengst van deze actie was € 265,00. De collecte tijdens het Kinderkerstfeest (zie hieronder) leverde € 424,56 op.
Het totaal bedrag van € 689,56 is overgemaakt naar 'Het Vergeten Kind'.

Kijk naar de video van het Kinderkerstfeest 2019!! 
Op 22 december werd er speciaal voor de kinderen een prachtig kerstverhaal gepresenteerd in de St. Oswalduskerk te Zeddam. Heel veel vrijwilligers, kinderen én volwassenen, deden hier enthousiast aan mee. U kunt nu al de video bekijken door hier te klikken.

Nieuwsbrief december 2019 is uit!

U kunt weer een nieuwe Nieuwsbrief lezen door hier te klikken. Een kerstgroet, vermelden van activiteiten rond de komende feestdagen. Veel leesplezier.

Kerknieuws Protestantse Kerk Nederland

Privacy verklaring
Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Privacywet (AVG) van kracht. Op dit moment passen wij onze privacyverklaring aan, maar hier kunt u alvast een voorvertoning van onze  privacy verklaring lezen.


 
terug