Nieuws Nieuws
In deze rubriek wordt het actuele nieuws vermeld. Je hoeft alleen maar op één van onderstaande links te klikken voor uitgebreide informatie.

Belangrijke en actuele informatie rondom het corona virus en onze kerkgemeenschap

We hebben geprobeerd om allerlei informatie over het corona virus bij elkaar te zetten. Zo ziet u in één oogopslag belangrijke adressen en telefoonnummers, tips om met computer, mobiel of tablet om te gaan, leuke werkjes voor de (klein-)kinderen etc. Neem snel een kijkje......
(Editie 28 maart 2020)

Digitaal collecteren

Vanaf dit weekend zal het mogelijk zijn om via een smartphone mee te doen met de collecte. Hiervoor is de Givt-app nodig; je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden. Downloaden van de app kan op www.givtapp.net/download.

Virusvrije vredeswens
Het Coronavirus zorgt voor aanpassingen in de kerk. Zoals: geen hand meer geven tijdens de Vredeswens. Maar wat dan? Mediakathedraal biedt je 10 alternatieven voor een virusvrije vredeswens.

Kerknieuws Protestantse Kerk Nederland

Privacy verklaring
Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Privacywet (AVG) van kracht. Op dit moment passen wij onze privacyverklaring aan, maar hier kunt u alvast een voorvertoning van onze  privacy verklaring lezen.


 
terug