Nieuws Nieuws

Sterke inperking kerkelijke activiteiten

Kerkdiensten worden van 16 december 2020 tot minstens 19 januari 2021 alleen online gehouden. Ze zijn te bekijken via de gebruikelijke kanalen.
Alle andere kerkelijke activiteiten in onze gemeenten gaan, in ieder geval tot 19 januari, niet door.

Naar aanleiding van tijdelijke verzwaring lockdown.

Op dinsdag 3 november heeft de overheid een tijdelijke verzwaring van de lockdown afgekondigd. Naar aanleiding van de persconferentie op 14 december is een aantal details in het protocol gewijzigd.

Lees hier verder het bericht op de website van PKN.


Nieuws over de website
Sinds september 2020 heeft deze website twee nieuwe webmasters, te weten Eduard Spaan en Fred Heuvel. Zeker de laatste van de twee zal de meesten bekend zijn. In de Kerkepraat 2.0 van november 2020 hebben zij zich verder voorgesteld.

Maarten Blom en Rien de Zeeuw hebben gelijktijdig met het aantreden van Eduard en Fred hun werkzaamheden als webmaster neergelegd. Maarten heeft dit gedaan om andere dingen te gaan doen. Rien gaat meer tijd stoppen in zijn kerkenraadslidmaatschap. Daarbij zal hij zich met name richten op het onderwerp communicatie.

Bij deze wisseling van de wacht is het belangrijk om alle contacten voor de website te laten verlopen via email adres: webmaster@protestantsbergh.nl. Alleen dan wordt het gelezen door één van de nieuwe webmasters.

Fred en Eduard, succes gewenst bij het beheer van deze website!
Maarten & Rien.


 

Meer nieuws is te vinden op de website Kerknieuws Protestantse Kerk Nederland

Neem ook eens een kijkje in de Agenda op deze website.
 
terug