zo 23 april 2017

Klein Lente Concert

Locatie: 
 Protestantse Kerk in Zeddam
Prijs: 
 € 5,00 incl thee/koffie;t/m 12 jaar € 2,50
Op 23 april organiseert de commissie Muziek in de Kerk in samenwerking met Lidia van der Vegt voor de eerste keer in de protestantse kerk te Zeddam een zogenaamd lenteconcert, waarin muziek gecombineerd wordt met gedichten en beelden in de vorm van schilderijen. 

Al vele jaren organiseert Lidia van der Vegt zgn. seizoenconcerten met het Ardito Ensemble in de omgeving van Nijmegen, waar zij poëzie koppelt aan klassieke muziekstukken, waardoor beide kunstvormen elkaar aanvullen en zo op hun plaats vallen bij zowel ervaren als onervaren luisteraars van klassieke muziek.

Het Ardito Ensemble speelt in de volgende samenstelling:  Anastasia Anufrieva: fluit, Lidia van der Vegt; hobo, Anton Willems: klarinet, Jeroen Duindam: fagot en Truus Litjens: hoorn.
Er zullen composities klinken van: Franz Danzi, Ludwig van Beethoven, Isaac Albeniz, Alexander Zemlinsky en Maurice Ravel. Zie ook: www.lidiafrancis.nl.
De gedichten worden voorgedragen door Irma Bogers en Henk Barendregt.

Aan de muur zijn er schilderijen te bewonderen van Lemortel / Leen van Boldrik.
 
Het concert begint om 14.30 uur en duurt ongeveer een uur. De zaal is open om 14.15 uur. 

De entreeprijs voor dit ongeveer een uur durend evenement is voor volwassenen € 5 en voor kinderen € 2,50 (incl. kop thee, koffie of limonade met wat lekkers).
Een extra bijdrage in de kosten van het lenteconcert wordt erg op prijs gesteld.

Reserveren is mogelijk. Mail daarvoor naar of telefonisch: 0316-532165. 

terug