Droomdekentjes Droomdekentjes
 
   
Op dit droomdekentje staan 3 prachtige tractoren


Voor wie is het Droomdekentje bestemd?
Droomdekentjes worden geschonken aan kinderen die een chronische – en of levensbedreigende ziekte hebben, een trauma of een handicap. Ook kinderen die in een moeilijke situatie terecht zijn gekomen, komen in aanmerking voor een dekentje. 
Stichting de Regenboogboom en de maaksters van de Droomdekentjes hopen dat de kinderen mooie dromen onder dit dekentje hebben en dat het hen troost biedt, zodat ze even worden afgeleid van pijn en verdriet. Het droomdekentje kunnen ze overal mee naar toe nemen om lekker onder te kruipen of te slapen.

Door wie worden de droomdekentjes gemaakt?
Droomdekentjes worden gemaakt door quiltsters uit het hele land, individueel of in groepjes.

De Droomdekentjes worden 1 x keer jaar naar Amersfoort gebracht door de dames en daar op de inleverdag –georganiseerd door de Stichting de Regenboogboom – geschonken aan medewerkers van de Stichting.

Kent u zo'n kind?
Als u een kind kent dat voor een Droomdekentje in aanmerking komt, dan kunt u dit dekentje aanvragen bij de Stichting de Regenboogboom, bij voorkeur per e-mail. ( droomdekentjes@regenboogboom.nl ) of telefonisch ( 035 – 588 1660 ). En Gemeenteleden kunnen altijd iemand van de Quiltgroep benaderen.

Hoe kan ik een donatie doen?
Wilt u financieel steunen, dan kunt u uw donatie overmaken naar bankrekening 57.71.62.039 t.n.v. St. de Regenboogboom te Soest o.v.v. Droomdekentjes.
terug