Themadienst Geloof en Leven Themadienst Geloof en Leven
Bijzondere dienst

Vanuit de praatgroep Geloof en Leven is het idee ontstaan om op 18 februari een bijzondere dienst te houden. Graag willen wij met u van gedachte wisselen over een paar onderwerpen, die in deze tijd actueel zijn.Het is de bedoeling om de kerkbezoekers in drie groepen te verdelen en ieder mag zelf uitkiezen bij welk onderwerp hij of zij wil meedoen.

De groepen zijn armoede, eenzaamheid en niet kunnen lezen en/of schrijven, en de groep zingen. Peter van der Weerd,  Adrie Polman en Jos Thomassen zullen de drie groepen ondersteunen.

De belangrijke punten uit de gesprekken zullen aan de kerkenraad worden voorgelegd, in de hoop dat er iets mee gedaan kan worden of in ieder geval de aandacht krijgt. Wij hopen op een goede opkomst zodat er meer meningen gehoord kunnen worden. Samen in gesprek geeft informatie en misschien ook een andere kijk op zaken.
 
lees meer »
 
Gezondheidsproject Sister Yoni, Infanta, Filipijnen Gezondheidsproject Sister Yoni, Infanta, Filipijnen
In 2016 verscheen de laatste nieuwsbrief over dit project. Nu heeft Sijnie Heuvel hier een aanvulling op geschreven. Klik op lees meer hieronder om het verhaal te lezen.
 
lees meer »