Home Home
Dit is de website van de Protestantse Gemeente 's-Heerenberg - Zeddam. Je kunt in deze website allerlei informatie vinden hoe en wat en op welke wijze wij invulling geven aan ons christen zijn.

 
 
Om over na te denken Om over na te denken
Wij kennen allemaal wel een bekend " tegeltjeswijsheid". In elk huis is wel een voorwerp te vinden met een bekend gezegde. Maar deze wijsheden zijn een aanvulling op wat Jezus zei in Johannes 13 vers 34: " Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben."

 
Foto's Foto's
Herinneringen ophalen aan de hand van foto's geeft veelal plezier. Van onze activiteiten worden foto's gemaakt en deze willen wij graag met jullie delen in ons fotoalbum
 
Nieuws Nieuws
In deze rubriek wordt het actuele nieuws vermeld. Je hoeft alleen maar op één van onderstaande links te klikken voor uitgebreide informatie.

Derde Nieuwsbrief 2019 verzonden

Wilt u zich op onze Nieuwsbrief abonneren ga dan hier heen. De nieuwsbrief is voor iedereen die in het reilen en zeilen van onze kerkelijke gemeente geïnteresseerd is.

Fietstocht op Hemelvaartsdag 
Ook dit jaar is er weer een fietstocht met aansluitend een kerkdienst in de Slangenburgse Kerk, een initiatief van de oecumenische werkgroep Hemelvaart. Ga voor meer info naar het agenda item

Kerknieuws Protestantse Kerk Nederland

Privacy verklaring
Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Privacywet (AVG) van kracht. Op dit moment passen wij onze privacyverklaring aan, maar hier kunt u alvast een voorvertoning van onze  privacy verklaring lezen.


 
 
Meeluisteren

Meeluisteren

Ga direct naar Kerk in Zeddam

Ga direct naar Kerk in 's-Heerenberg
 
Samenwerking buurtgemeenten Samenwerking buurtgemeenten
In deze rubriek kan je lezen hoe het verloop is van de samenwerking van onze gemeente met de omliggende gemeenten.

Onze buurtgemeente:PG Etten Terborg en UlftPG Gendringen - BontebrugPG Silvolde
lees meer »
 
Direct naar Direct naar

Is er sprake van ziekte?

Ben je nieuw in de kerk?

Wil je gaan trouwen?

Is er een kind geboren?

Ga je verhuizen?

In geval van overlijden?

Hoe kan ik aan collectebonnen komen?