Thuis kijken of luisteren Thuis kijken of luisteren
Het kan zijn dat je de dienst niet kan bijwonen. Dan kun je thuis luisteren en kijken, zowel tijdens als na de dienst. Onze kerkdiensten worden live via KerkTV uitgezonden via kerkdienstgemist.nl. 

Kijken via de computer
Je kunt iedere kerkdienst live via de computer bekijken. In de rubriek "Waar is er kerk" lees je waar er dienst is. Klik op meer details om de Orde van dienst te bekijken en klik vervolgens in de foto om de dienst live te bekijken.

Ook kun je de diensten terugkijken. Dit is op de dag van de dienst mogelijk vanaf een uur na afloop van de dienst. Ga hiervoor naar "Kerkdiensten terugkijken" en kies vervolgens de kerk in Zeddam of 's-Heerenberg. Hier kun je dan kiezen uit de laatste 10 diensten.

Mocht je op zoek zijn naar een dienst, die langer geleden is dan kun je via de website kerkdienstgemist.nl terug tot 12 april 2020 (Zeddam) of 22 april 2020 ('s-Heerenberg). Voor die data zijn de kerkdiensten alleen als geluidsbestand beschikbaar - maximaal tot één jaar terug.

Via Lukasontvanger 

Beschik je niet over een computer dan kan er ook geluisterd worden via een zogenaamde Lukasontvanger. Deze ontvanger (zie plaatje) kan bij je geïnstalleerd worden, zodat je de dienst simpel vanuit jouw huiskamer kan volgen. Neem dan contact op met de diaconie@protestantsbergh.nl of neem telefonisch contact op met één van de diakenen.
 
Via mobiel of tablet

Met de app van Kerkdienstgemist.nl  is het ook mogelijk om via de telefoon of tablet de dienst mee te luisteren of te kijken. Ook handig voor in de vakantie of als je niet in staat bent om zelf naar de kerk te gaan. Je kunt ook snel kerken in de buurt vinden. Je kunt deze downloaden via Apple store of Google play.

           
Digitaal collecteren


Het is nu mogelijk om via de app Givt de kerk te doneren. Klik op Apple of op Android om te kunnen downloaden of ga hiervoor naar www.givtapp.net/download
Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden


      
terug