zondag 6 januari 2019

Nieuwjaarsconcert met Henk Schutman

Datum: 
 zondag 6 januari 2019
Tijdstip: 
 16:00  - 18:00
Locatie: 
 Catharinakerk te Doetinchem
Prijs: 
 â‚¬ 10,00

‘Salonorkest Schwarze Rose’ uit Emmerich o.l.v. Geert Jan Dijkerman

sopraan Marjo Harmsen
organist Teun van de Steeg

Het is alweer voor het 4e jaar in successie dat de Stichting Catharina Cultureel een Nieuwjaarsconcert aanbiedt en we durven gerust te stellen dat daarmee een traditie is gevestigd in Doetinchem.

Op veler verzoek is het Salonorkest Schwarze Rose uit Emmerich opnieuw bereid gevonden het podium van de Catharinakerk te betreden, alwaar met versterking van sopraan Marjo Harmsen, opera- en operettemuziek ten gehore zal worden gebracht. Onder het genot van een glas wijn of ander drankje kunt u desgewenst meezingen met bekende musicalmelodiën en evergreens uit de jaren ’20 tot ’50.

Het slotstuk van deze muzikale start van het nieuwe jaar wordt gevormd door het wel bekende 'Land of hope and glory'. Dit wordt op het prachtige Flentroporgel uitgevoerd door organist - componist Teun van de Steeg met medewerking van het orkest.

Het concert trekt jaarlijks veel belangstelling. Er kunnen geen plaatsen worden gereserveerd. Vrijwilligers, donateurs en relaties van de stichting kunnen op vertoon van deze uitnodiging zich met hun partner van een plaats verzekeren door vóór 15.30 uur de Catharinakerk te betreden via de ingang aan de Grutstraat.

De toegang is vrij en iedereen is welkom. Kerkdeuren open vanaf 15.30 uur. Wij hopen u op 6 januari te mogen begroeten.

terug