Thuis luisteren Thuis luisteren
Het kan zijn dat je de dienst niet kan bijwonen. Dan kun je thuis luisteren en kijken, zowel tijdens of na de dienst. Onze kerkdiensten worden life via KerkTv uitgezonden via kerkdienstgemist.nl. 

Kijken via de computer
Je kunt hem ook via de computer life luisteren. In de rubriek " Waar is er kerk" lees je waar er dienst is. Klik op  's-Heerenberg of Zeddam  om deze life te kunnen beluisteren en naar te kijken.

Ook wordt de mogelijkheid geboden om diensten terug te kunnen luisteren. Ga hiervoor naar " Kerkdiensten terugluisteren". 

Via Lukasontvanger 

Beschik je niet over een computer dan kan er ook geluisterd worden via een zogenaamde Lukasontvanger. Deze ontvanger(zie plaatje) kan bij je  geinstalleerd worden, zodat je de dienst simpel vanuit jouw huiskamer kan volgen. Neem dan contact op met de diaconie@protestantsbergh.nl of neem telefonisch contact op met één van de diakenen.
 
Via mobiel of tablet

Met de app van Kerkdienstgemist.nl  is het ook mogelijk om via de telefoon of tablet de dienst mee te luisteren of te kijken. Ook handig voor in de vakantie of als je niet in staat bent om zelf naar de kerk te gaan. Je kunt ook snel kerken in de buurt vinden. Je kunt deze downloaden via Apple store of Google play.

           
Digitaal collecteren


Het is nu mogelijk om via de app Givt de kerk te doneren. Klik op Apple of op Android om te kunnen downloaden of ga hiervoor naar www.givtapp.net/download
Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden


      
terug