Vacature Lokaal beheerder Vacature Lokaal beheerder

Opzichter

Als LB hoeft u geen dagelijkse werkzaamheden uit te voeren, maar u bent de ‘opzichter’ van het systeem. Sommige taken voert u éénmalig of incidenteel uit, zoals het autoriseren van gebruikers, het maken van gebiedsindelingen, het aanmaken en beheren van de bankrekeningen, het aanmaken van fondsen en deze in beheer geven bij bijvoorbeeld de bijdragenadministrateur of het aanpas- sen van brieven en standaarddocumenten van de gemeente.

Het autoriseren van andere gebruikers betekent dat u binnen uw gemeente de gebruikers van het ledenregistratiesysteem verschillende rollen toekent. U zorgt ervoor dat de juiste persoon aan de juiste authenticatiesleutel wordt gekoppeld. U houdt het overzicht wie er binnen de gemeente gebruik maakt van LRP en of iemand ledenadministrateur, bijdragenadministrateur of pastoraal medewerker is.

Het helpen van de gebruikers in uw gemeente is een andere belangrijke taak van de lokaal beheerder. Omdat u goed op de hoogte bent van het systeem, kunt u anderen helpen bij hun werkzaamheden of assisteren als ze ergens niet uitkomen. Verder onderhoudt u de lokale gegevens die in het systeem zijn vastgelegd, zoals het beheer en de inrichting van de verschillende secties en vrije gebieden. Ook beheert u de contactgegevens van de bestuurlijke organen, de locaties en gebouwen en de ambten en (kerkelijke) functies van de gemeente.

Intertesse? Wil je meer info? Neem dan contact op met Maarten Blom via Contact

terug