Home Home
Dit is de website van de
Protestantse Gemeente 's-Heerenberg - Zeddam.
Je kunt op deze website allerlei informatie vinden hoe en wat en op welke wijze wij invulling geven aan ons christen zijn.
 
Nieuwsberichten Nieuwsberichten
In deze rubriek wordt het actuele nieuws vermeld. Je hoeft alleen maar op één van onderstaande links te klikken voor uitgebreide informatie.
Kerkepraat oktober 2022 is uit

De laatste versie van Kerkepraat is u 29 september per e-mail toegestuurd. Op deze website kunt u Kerkepraat  hier terugvinden.
De papieren versie wordt rond 1 oktober bij u thuis bezorgd.


Start Zwerfafvalbrigade Zeddam

Op zaterdag 17 september gaat de Zwerfafvalbrigade Zeddam officieel van start. 17 september is tevens ‘World Cleanup Day’, dus de perfecte dag om nu echt te gaan beginnen. De start vindt plaats in het Imminkhuis, Bovendorpsstraat 8a, Zeddam. Van harte welkom om dit mee te vieren en/of om mee te doen met maandelijks afval rapen. Lees hier het hele bericht met het programma.


Klavier september 2022 is uit

Samen met Kerkepraat deze maand ook weer Klavier verspreid, deze kunt u hier teruglezen.
De papieren versie is rond 1 september bij u thuis bezorgd.


Voetbalspel gezocht
Wij zoeken voor de vluchtelingen in Specialized een voetbalspel. We doen een oproep of er mensen zijn die dat hebben staan en dat wel wil afstaan aan deze kinderen. De kinderen gaan 's-morgens naar de zomerschool.
's-Middags worden ze wel wat vermaakt, maar dan blijft er nog veel tijd over voor ze.
U kunt contact met mij opnemen via 0314 - 651 382 of  06 -  2338 0759.
Gerrie Kersjes.

Terugblik op de Pinksterviering op de binnenplaats van Huis Bergh

Zondag 5 juni jongstleden werd de dienst door veel mensen bezocht. Het weer werkte gelukkig mee!  We hebben kunnen genieten van zang en muziek, lezingen en de woordverkondiging.
Er is een filmpje gemaakt, voor de thuisblijvers en hen die de dienst nog eens willen bekijken. U kunt u het filmpje HIER zien.


Sta op tegen armoede!

De kerken in de gemeente Montferland staan op tegen de armoede. Het is onrechtvaardig dat mensen in ons welvarend land nauwelijks op een fatsoenlijk, menswaardige wijze kunnen leven. Armoede is geen schande; het overkomt de mens. Door allerlei omstandigheden kan het leven - ook dat van u - drastisch veranderen. Armoede wordt pas een schande als de medemens er niets tegen doet. Onder de uitdagende slogan ‘Sta op tegen Armoede’ willen de kerken er daadwerkelijk zijn voor hen die onze hulp nodig hebben.

Lees meer in het volledige bericht.
         

Hervatting Autodienst

De autodienst is weer opgestart. Als u gebruik wilt maken van de autodienst, wilt u dan de dienstdoende "chauffeur" bellen op vrijdag na 19.00 uur ?  Het rooster kunt u  hier bekijken.


Vacature nieuws
Er is nog steeds 1 vacature: namelijk die van voorzitter.
We zijn op zoek naar een voorzitter die zich alleen met de taken van het voorzitterschap bezig zal houden
Voor verdere informatie over de werkzaamheden kunt u terecht bij Ds. Henriëtte Nieuwenhuis.
 

Via de knop  lees meer  hieronder kunt u de oudere nieuwsberichten lezen


lees meer »
 
Kerk op schoot Kerk op schoot
De volgende Kerk op schoot viering hopen we op zondag 25 september om 11.30 uur in Zeddam te houden. Thema; Jona. Wat is ‘Kerk op schoot’? Kerk op schoot is een oecumenische viering voor de allerjongsten. Dus kinderen tot een jaar of 4/5. Natuurlijk zijn grote broers en zussen ook welkom. (kerkopschoot.nl) Namens de commissie, Ds. Henriëtte Nieuwenhuis predikant@protestantsbergh.nl 06-22118168  
 
Direct naar Direct naar

Is er sprake van ziekte?

Ben je nieuw in de kerk?

Wil je gaan trouwen?

Is er een kind geboren?

Ga je verhuizen?

In geval van overlijden?

Begraafplaatsen

Hoe kan ik aan collectebonnen komen?

Gespreksgroepen

Nuttige Links

Contact
 
Foto's Foto's
Herinneringen ophalen aan de hand van foto's geeft veelal plezier. Van onze activiteiten worden foto's gemaakt en deze willen wij graag met jullie delen in ons fotoalbum

De nieuwste bijdrage is het fotoalbum van de Startzondag op 4 september 2022!
 
Meekijken of terugkijken

Meekijken of terugkijken
Onze diensten worden live uitgezonden via Kerkdienst Gemist. Dat geldt ook voor het avondgebed op woensdagen. Op "Waar is er kerk"  staat de betreffende informatie. Van de diensten worden opnames gemaakt. Deze zijn te bekijken via terugkijken Zeddam of terugkijken 's-Heerenberg.  
U kunt de diensten via deze website terugkijken, maar ook via de Kerkdienst Gemist app (die beschikbaar is voor Android en Apple) of via de website Kerkdienstgemist.nl.
 
Advertentie Advertentie