Home Home
Dit is de website van de
Protestantse Gemeente 's-Heerenberg - Zeddam.
Je kunt op deze website allerlei informatie vinden hoe en wat en op welke wijze wij invulling geven aan ons christen zijn.
 
Geef-je-hand-door-actie Geef-je-hand-door-actie
Wie in jouw omgeving kan er wel een schouderklopje of een duwtje in de rug gebruiken?
Of wie zou je een hand willen geven, omdat het op die “gewone” manier niet kan?

Doe mee aan de ‘Geef-je-hand-door-actie’!

Lees hier hoe het werkt.
 
Nieuwste ontwikkelingen rond het coronavirus

Nieuwste ontwikkelingen rond het coronavirus

Persbericht 15 januari 2021
Beste gemeenteleden,
Het moderamen heeft besloten om het dringende advies van de PKN op te volgen met ingang van aanstaande zondag 17 januari.
Dit betekent dat er
niet live gezongen zal worden in de dienst, maar dat we op andere manieren naar zang en muziek zullen luisteren. Daarnaast zullen we de groep die meewerkt aan de dienst nog meer beperken. In ieder geval tot 9 februari, de huidige einddatum van de lockdown. Ook in Klavertje 4 verband is hiervoor gekozen.
(voor het vervolg van de tekst, klik op lees meer >> hieronder)

Alle oudere informatie is te vinden in de rubriek "Rond Corona"

lees meer »
 
Kinderen Kinderen
De kinderen worden niet vergeten in deze lastige tijd. Na het Kinder Paas- en Pinksterproject is er voor de adventstijd weer een pakketje gemaakt voor de kinderen in onze gemeente. Daarin zat een creatieve opdracht.....
lees meer »
 
Nieuws Nieuws
In deze rubriek wordt het actuele nieuws vermeld. Je hoeft alleen maar op één van onderstaande links te klikken voor uitgebreide informatie.
 Magazine Klavertje 4 uitgesteld

Aan het begin van dit nieuwe jaar had ie op uw deurmat moeten liggen:
Klavier, het eenmalige magazine van de gemeenten van Klavertje 4 met als gezamenlijk jaarthema ’t Wordt tijd. We hadden onder andere de activiteiten voor het eerste half jaar willen delen in dit magazine. En toen kwam de lockdown. Omdat er teveel onzekerheden zijn gekomen, is de uitgave van dit magazine uitgesteld. Wat wel doorgaat is de kanselruil op zondag 31 januari. In deze kerkdienst trappen we samen af met ’t Wordt tijd.
Ds. Gerjanne van der Velde gaat naar de PG Gendringen en ds. Theo Menting naar de PG Silvolde.
Ds. Joop Jansen Schoonhoven die momenteel het pastoraat ondersteunt in de vacante periode van de PG Etten-Terborg-Ulft gaat naar de PG ’s-Heerenberg-Zeddam. En ds. Henriëtte Nieuwenhuis gaat naar de PG Etten-Terborg-Ulft.
We hopen samen als gemeenten van Klavertje 4 op een gezegend 2021!
Ontwikkelingen in de samenwerking met Klavertje 4

Op zondag 5 december 2020 heeft Bert Veld, de voorzitter van de kerkeraad, aansluitend aan de kerkdienst een presentatie gehouden over de status en nieuwste ontwikkelingen in de samenwerking tussen de Klavertje 4 gemeenten. --> Op de pagina over Klavertje 4 vind je de volledige tekst van deze presentatie.


Nieuw item over Gespreksgroepen

We hebben een nieuw item op de website toegevoegd over de drie gespreksgroepen toegevoegd onder Activiteiten. Hierin vind je een korte beschrijving per groep en de betreffende contactpersoon.


Sterke inperking kerkelijke activiteiten

Kerkdiensten worden van 16 december 2020 tot minstens 9 februari 2021 alleen online gehouden. Ze zijn te bekijken via de gebruikelijke kanalen.
Alle andere kerkelijke activiteiten in onze gemeenten gaan, in ieder geval tot 9 februari, niet door.


Via de knop lees meer hieronder kunt u de oudere nieuwsberichten lezen.


lees meer »
 
Foto's Foto's
Herinneringen ophalen aan de hand van foto's geeft veelal plezier. Van onze activiteiten worden foto's gemaakt en deze willen wij graag met jullie delen in ons fotoalbum
 
Meekijken of terugkijken

Meekijken of terugkijken
Onze diensten worden live uitgezonden via Kerkdienst Gemist. Dat geldt ook voor het avondgebed op woensdagen. Op "Waar is er kerk"  staat de betreffende informatie. Van de diensten worden opnames gemaakt. Deze zijn te bekijken via terugkijken Zeddam of terugkijken 's-Heerenberg.  
U kunt de diensten via deze website terugkijken, maar ook via de Kerkdienst Gemist app (die beschikbaar is voor Android en Apple) of via de website Kerkdienstgemist.nl.
 
Direct naar Direct naar

Is er sprake van ziekte?

Ben je nieuw in de kerk?

Wil je gaan trouwen?

Is er een kind geboren?

Ga je verhuizen?

In geval van overlijden?

Begraafplaatsen

Hoe kan ik aan collectebonnen komen?

Gespreksgroepen

Nuttige Links

Contact
 
Advertentie Advertentie