Home Home
Dit is de website van de Protestantse Gemeente 's-Heerenberg - Zeddam. Je kunt in deze website allerlei informatie vinden hoe en wat en op welke wijze wij invulling geven aan ons christen zijn.

 
 
Foto's Foto's
Herinneringen ophalen aan de hand van foto's geeft veelal plezier. Van onze activiteiten worden foto's gemaakt en deze willen wij graag met jullie delen in ons fotoalbum
 
Nieuws Nieuws
In deze rubriek wordt het actuele nieuws vermeld. Je hoeft alleen maar op één van onderstaande links te klikken voor uitgebreide informatie.

Opbrengst speciale actie's december 2019 
Onze gemeente organiseert al meerdere jaren een Zwarte Pieten-actie in december. De opbrengst van deze actie was € 265,00. De collecte tijdens het Kinderkerstfeest (zie hieronder) leverde € 424,56 op.
Het totaal bedrag van € 689,56 is overgemaakt naar 'Het Vergeten Kind'.

Kijk naar de video van het Kinderkerstfeest 2019!! 
Op 22 december werd er speciaal voor de kinderen een prachtig kerstverhaal gepresenteerd in de St. Oswalduskerk te Zeddam. Heel veel vrijwilligers, kinderen én volwassenen, deden hier enthousiast aan mee. U kunt nu al de video bekijken door hier te klikken.

Nieuwsbrief december 2019 is uit!

U kunt weer een nieuwe Nieuwsbrief lezen door hier te klikken. Een kerstgroet, vermelden van activiteiten rond de komende feestdagen. Veel leesplezier.

Kerknieuws Protestantse Kerk Nederland

Privacy verklaring
Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Privacywet (AVG) van kracht. Op dit moment passen wij onze privacyverklaring aan, maar hier kunt u alvast een voorvertoning van onze  privacy verklaring lezen.


 
 
Meeluisteren

Meeluisteren

Ga direct naar Kerk in Zeddam

Ga direct naar Kerk in 's-Heerenberg
 
Direct naar Direct naar

Is er sprake van ziekte?

Ben je nieuw in de kerk?

Wil je gaan trouwen?

Is er een kind geboren?

Ga je verhuizen?

In geval van overlijden?

Begraafplaatsen.

Hoe kan ik aan collectebonnen komen?